Deze maand in de spotlight:

Speciaal voor jou geselecteerd: een frisse lente look!

Behang, gordijnen en vloeren vormen een sfeervolle basis voor je interieur. Verander je één van deze producten, dan verandert de gehele sfeer van een ruimte. Handig toch! Ben je op zoek naar een frisse lentelook in huis? Laat je inspire...
Lees meer
Novilon: design om op te leven

Novilon: design om op te leven

Vinyl is een ideale vloer voor huizen waarin wordt geleefd. Modderige voeten na een lentebui, water uit het opblaasbadje of een gelekt ijsje; vocht trekt niet in de vloer en je maakt hem eenvoudig weer schoon. Ideaal! Benieuwd naar de trendy kleuren en dessins in onze vinyl collectie van Novilon? Kom langs in de winkel of maak een afspraak!

Lente-musthave: horren van NL Label

Lente-musthave: horren van NL Label

De lente, en daarmee de tijd van insecten, breekt weer aan! Een gezellig gezoem in je tuin, maar liever niet in de woonkamer of slaapkamer. Met een hor hou je ongewenste insecten buiten. In elke deur of raam past een hor, en bediening is tegenwoordig heel eenvoudig. Vraag onze adviseurs in de winkel naar het gemak van een hor, we adviseren je graag!

Behang met een twist van Eijffinger

Behang met een twist van Eijffinger

Een vrolijke print, een gekke twist, een rustige basis of uitgesproken dessin. Wat kun je toch veel verschillende looks creëren met behang. De collectie van Eijffinger is enorm veelzijdig. Makkelijk voor een metamorfose van je interieur, omdat er altijd een behang is dat jouw persoonlijke stijl onderstreept, maar het kan je keuze ook moeilijker maken. Welk behang past er nu het beste? Kom voor vragen en advies naar onze winkel, onze adviseurs denken graag met je mee! Doe alvast inspiratie op via onze website.

Sfeervolle lentekleuren met Artelux en Kobe gordijnen
Sfeervolle lentekleuren met Artelux en Kobe gordijnen

Luchtige inbetweens, gordijnen in lichte kleuren en vrolijke natuurprints. Het doet ons denken aan de lente! Gordijnen zijn echte sfeermakers in huis door hun bepalende aanwezigheid voor je ramen. Een belangrijke basis voor een metamorfose van je interieur. Kom langs voor uitgebreid gordijnadvies en doe alvast inspiratie op voor Artelux en Kobe kwaliteiten.

NL Label vouwgordijnen: haal de natuur in huis
NL Label vouwgordijnen: haal de natuur in huis

Lichte, luchtige stoffen en zachte natuurprints. We laten ons graag inspireren door de natuur in de lente. Gordijnen en vouwgordijnen in natuurlijke kleuren en materialen zijn een rustgevende basis voor iedere woonstijl. Combineer deze twee producten voor een stijlvolle, gelaagde look én geen inkijk in huis. Vouwgordijnen van NL Label in linnenlook en in neutrale kleuren als wit, bruintinten en lichte pastels geven iedere woonstijl een rustige basis.

Persoonlijk interieuradvies op maat

Vereist
Vereist
Vereist
Vereist
Vereist
Vereist
Vereist
Vereist
Vereist
Other details

Door het verzenden van dit formulier ga ja akkoord met ons privacybeleid

Inschrijven nieuwsbrief