Ardesch Interiors is de Luxaflex® Duette® Shades specialist in de regio Amersfoort, Hoevelaken en Groningen

Luxaflex® Duette® Shades bij Ardesch Interiors

Ardesch Interiors is de erkende interieurspecialist voor Luxaflex® Duette® Shades. Deze zonwering zorgt in ieder huis voor de perfecte sfeer én isolatie. Dankzij de honingraatstructuur zorgen Duettes® in de winter voor extra warmte en in de zomer voor verk...
Lees meer

De perfecte regeling van warmte en licht.

Energiebesparend
Energiebesparend

Het is je vast niet ontgaan, de energieprijzen gaan omhoog en dit heeft gevolgen voor je energierekening. Met het oog op een duurzame leefomgeving heeft Luxaflex® de sfeervolle maar duurzame Duette® Shades in het leven geroepen. Wist je bijvoorbeeld dat ramen maar liefst zorgen voor 50% warmteverlies? Met de juiste raamdecoratie kun je heel wat stookkosten besparen.  

Dankzij de unieke honingraatstructuur zorgen Duettes® in de winter voor extra warmte en in de zomer voor verkoeling waardoor ze bijzonder energiebesparend zijn! Hierdoor maak je voor jouw gezin een verantwoorde en milieuvriendelijke keuze. De Duette® Shades en Plissé gordijnen behoren tot de succesvolste raambekleding op de markt en maken woningen al meer dan 30 jaar energiezuinig en stijlvol. Dankzij de verschillende opties in transparantie, kleuren en materialen is er voor elke interieurstijl een passende raamdecoratie!

Meer weten over de duurzaamheid van Duette® Shades? Maak een afspraak en wij adviseren je graag!

Dubbel duurzaam

Dubbel duurzaam

Dubbel duurzaam 

De verantwoorde stoffen die Luxaflex in Duette® Shades verwerkt, zijn Cradle to Cradle Certified™. Hiermee maak je voor jouw gezin en het milieu een verantwoorde keuze, omdat deze producten worden gemaakt zonder de natuur uit te buiten. Voor de stoffen die volgens de OEKO-TEX® 100-standaard zijn gecertificeerd, zijn geen schadelijke chemicaliën gebruikt in het productieproces. Deze stoffen zijn dus niet schadelijk voor de gezondheid.

Meer weten de duurzaamheid van Duette® Shades? Maak een afspraak en wij adviseren je graag!

Trendkleuren
Trendkleuren

Een echte interieurtrend!

De Duette® Shades collectie wordt continu vernieuwd. Ga voor de mooiste trendkleuren in bijvoorbeeld warme aardetinten, terracotta, diep bosgroen, warm oker en verfrissende natuurtinten. Steengrijs en zachte zandtinten maken dit nieuwe kleurenpalet compleet. Ook zijn er nieuwe texturen toegevoegd aan de collectie: zo combineren de op steen geïnspireerde structuren diepe, elegante kleuren met aardetinten.

Maak een afspraak en wij adviseren je graag over de juiste kleur voor jouw interieur!

Schuifdeuren en speciale raamvormen

Schuifdeuren en speciale raamvormen

Perfecte oplossing voor schuifdeuren en speciale raamvormen

Luxaflex® Duette® Shades bieden de perfecte oplossing voor schuifdeuren. De ingespannen geleiding houdt de shades op hun plek. Met de compacte handgreep zet je de shades in elke gewenste positie. 

Luxaflex® Duette® Shades zijn ook uitermate geschikt voor schuine (dak)ramen, serres en andere bijzondere raamvormen. Kies voor automatisch bediening met PowerView®. Hiermee bedien je het product met één druk op een knop. Ideaal voor bijvoorbeeld een hoog dakraam.

Maak een afspraak en we inspireren en adviseren je graag over de perfecte oplossing voor jouw ramen!

Verduisterend - LightLock™
Verduisterend - LightLock™

Bijzonder verduisterend met LightLock™

Zoals de juiste lichtinval essentieel is voor wooncomfort, is verduistering dat ook. Daarom heeft Luxaflex® Duette® Shades met LightLock™ ontwikkeld, de ultieme verduisteringsoplossing. LightLock™ zorgt ervoor dat de Duette® Shades nauw aansluiten en lichtdoorlating aan de zijkanten voorkomt. Dit speciale ontwerp, gecombineerd met verduisterende stoffen, absorbeert of weerkaatst bijna al het binnenkomende licht. Pefect voor een goede nachtrust of een dutje in de speelkamer. Duette® Shades met LightLock™ zijn het enige product in hun soort dat deze mate van verduistering biedt.

We vertellen je graag alles over Duette® Shades met LightLock™! Maak een afspraak of kom langs in de winkel.

Kindveilig

Kindveilig

Kindveilige bedieningsopties

Luxaflex® Duette® Shades beschikken over kindveilige (bedienings)systemen zoals SmartCord®, LiteRise®, gemotoriseerde aansturing, kettingspanner en koordklem. Koorden zijn niet meer nodig met het unieke LiteRise®-systeem. Beweeg met de hand de raamdecoratie moeiteloos omhoog en omlaag via de onderlat. LiteRise® is een kindveilige oplossing en biedt tegelijkertijd extra gebruikscomfort en een aantrekkelijke strakke vormgeving. Ook voor een koord- of kettingbediening zijn er extra veiligheidsvoorzieningen voor kinderen. Alle Luxaflex® raambekleding worden geleverd met een koord- of kettingbeveiliging.

Maak een afspraak voor advies over de verschillende bedieningsopties voor Duette® Shades!

Top-Down/Bottom-Up

Top-Down/Bottom-Up

Top-Down/Bottom-Up optie

Met de veelzijdige Top-Down/Bottom-Up Duette® Shades van Luxaflex® kun je het product overal positioneren: van boven naar beneden, van beneden naar boven of ergens tussenin. Zo bepaal je zelf de lichtinval én privacy.

Laat je inspireren en adviseren over de mogelijkheden van Luxaflex® Duette® Shades! Maak een afspraak of kom langs in de winkel.

Meest gestelde vragen over Duette® Shades

We nemen graag alle tijd voor een goed advies! Vraag een inspirerend adviesgesprek aan.

Ik wil graag advies, want ik zoek Duette® Shades van Luxaflex® voor de
Vereist
woonkamer
  • woonkamer
  • slaapkamer
  • badkamer
  • keuken
  • hal
  • werkkamer
  • zolder
  • serre
  • hele woning
Vereist
Vereist
Vereist
Vereist

Bij het verzenden van dit formulier ga ja akkoord met ons privacybeleid

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

De mooiste collectie zonwering van Luxaflex® Duette® Shades in de regio Amersfoort, Hoevelaken en Groningen vind je bij Ardesch Interiors, jouw binnenhuisadviseur.

Graag adviseren de interieuradviseurs van Ardesch Interiors jou bij het maken van een persoonlijke keuze waar jij echt blij van wordt en bieden zij je de zekerheid van de beste koop. Loop gewoon eens binnen in onze winkel en laat je inspireren, of maak een afspraak zodat we samen alle tijd hebben voor een goed (advies)gesprek.

De mooiste collectie zonwering van Luxaflex® Duette® Shades in de regio Amersfoort, Hoevelaken en Groningen vind je bij Ardesch Interiors, jouw binnenhuisadviseur.
De mooiste collectie zonwering van Luxaflex® Duette® Shades in de regio Amersfoort, Hoevelaken en Groningen vind je bij Ardesch Interiors, jouw binnenhuisadviseur.