PVC vloeren, onze persoonlijke favoriet voor elke ruimte in huis.

PVC vloeren zijn de favoriete vloer voor elke ruimte. Een PVC vloer is niet van echt hout of steen te onderscheiden, gaat lang mee én is makkelijk in onderhoud. Wij hebben een ruime collectie kwalitatieve PVC vloeren en een grote keuze in merk...
Lees meer

Wat is een PVC vloer?

Een PVC vloer is een harde kunststof vloer die zeer sterk, krasvast, waterafstotend, onderhoudsvriendelijk én geluid en warmte isoleert. Een hele praktische vloer dus! Het is daarom onze favoriete vloer voor elke ruimte. PVC vloeren zijn verkrijgbaar in natuurlijke houtmotieven, maar ook in betonlook of met een steenprint. Door middel van de realistische, natuurlijke embossing ziet een PVC vloer er niet alleen natuurlijk uit, maar voel je eventuele houtnerven ook. De vloer is beschikbaar in click of dryback (verlijmde) stroken. Of je de vloer laat leggen of verlijmen, is afhankelijk van verschillende factoren zoals de ondervloer, keuze voor vloerverwarming en geluidseisen. Vraag onze adviseurs naar de beste oplossing voor jouw situatie.

Duurzaam en onderhoudsvriendelijk PVC

Duurzaam en onderhoudsvriendelijk PVC

Een PVC vloer gaat lang mee en is daarmee erg duurzaam. De slijtvaste toplaag kan tegen heel wat stootjes, krassen en vocht. Een ongelukje op onze vloeren is daarom niet erg. Stofzuigen en een sopje is genoeg.

Geluiddempende vloer

Geluiddempende vloer

Een PVC vloer wordt vaak direct op de vlakke ondervloer gelijmd (dryback) of met een (geluiddempende) ondervloer gelegd in de vorm van click-PVC. Hierdoor weerkaatst het geluid terug de kamer in, waardoor de akoestiek in huis verbetert en er geen 'galm’ ontstaat.

Vloer perfect voor vloerverwarming

Vloer perfect voor vloerverwarming

PVC gaat perfect samen met vloerverwarming en -verkoeling. Hierdoor creëer jij in huis een aangenaam binnenklimaat, waardoor ook de thermostaat lager kan en je energie bespaart. Doordat de vloeren relatief dun zijn, is de warmteweerstand lager dan bij veel andere vloeren. In de winter zorgt dit voor een fijne warmte in huis, terwijl je in de zomer op hete dagen het huis kan koelen.

Veelzijdige PVC collectie
Veelzijdige PVC collectie

Een PVC vloer is geschikt voor alle ruimtes in huis. je kunt deze dus doorleggen in de woonkamer tot de hal en het toilet, de slaapkamer en badkamer. En naast praktisch is PVC natuurlijk vooral mooi! De vloer is verkrijgbaar in veel dessins, kleuren en motieven. De interieurstylisten van Ardesch Interiors adviseren jou graag over de juiste PVC vloer voor jouw huis!

Meest gestelde vragen over PVC-vloeren

‘Voor advies over PVC vloeren ga je naar de specialisten van Ardesch Interiors’

Ben je op zoek naar een vloer die makkelijk is in onderhoud? Kies dan voor een PVC vloer! De interieuradviseurs van Ardesch Interiors helpen je graag met een persoonlijke keuze voor jouw huis. Kom langs en kies uit de uitgebreide collecties en dessins. Of plan jouw adviesgesprek direct online.

We nemen graag alle tijd voor een goed advies! Vraag een inspirerend adviesgesprek aan.

Ik wil graag advies, want ik ben op zoek naar nieuwe PVC vloer voor de
Vereist
woonkamer
  • woonkamer
  • slaapkamer
  • badkamer
  • keuken
  • hal
  • werkkamer
  • zolder
  • serre
  • trap
  • hele woning
Vereist
Vereist
Vereist
Vereist

Bij het verzenden van dit formulier ga ja akkoord met ons privacybeleid

Meld je aan voor onze nieuwsbrief